4 Şubat 2011 Cuma

Partizan Top16 T-shirt




Zaman zaman avrupa takımlarının,taraftar ürünlerini sattığı internet sitelerini gezerim.Bakarım ne var ne yok neler yapıyor takımlar diye.Geçende Partizan'ın sitesini ziyaret ettiğimde yukarıda görülen t-shirt ü gördüm.

Avrupalılar artık bu' fan' ürünleri konusunu çözmüş durumdalar.İşin başına getirilen profesyonel kişiler tarafından tasarlanıp küreselleşmenin verdiği bütün nimetlerden sonuna kadar faydalanıyorlar.Bizim klüplerimiz hala amatörce hazırlanmış ürünleri,çok yüksek fiyatlara taraftarına satmaya çalışıyor.Taraftarın,takımına duyduğu sevgiyi sömürerek çoğu beş para etmez ürünlerden kazanç sağlıyorlar.

Yukarıda görülen t-shirt 13€'dan satışa sunulmuş.Hemen hemen Türkiye'de satılan takım t-shirt leriyle aynı fiyata tekabül ediyor.Türkiye'de satılan çoğu pazar malı ürünün yanında çok şık kalıyor.Aslında sade tasarım ve o yıl yaşanan hatırayı canlı tutmak adına yapılmış bir ürün.

Son yıllarda Fb ve Gs store larına hayli çeki düzen verdi.Beşiktaş biraz geride kaldı bu ikiliye göre.Umarım Beşiktaş bu sektörün getirisinin farkına vararak daha profesyonel ve ciddi işlere imza atarak hem gelir elde eder hemde biz taraftarını mutlu eder.Efes mi dediniz ? O konuya hiç girmiyorum daha doğru düzgün formasını bile bulamıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder