14 Şubat 2011 Pazartesi

Nası Yani ?



İnternet sitemizden yapılan duyuruya göre 11 yıldır Beşiktaş'a hizmet eden,hiçbir zaman mücadeleden kaçmayan,formasını hakkıyla terleten kaptanımız İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi feshedildiğini öğrendik.Gerekçe olarak da Ankaragücü maçının devre arasında yaptığı sportmenliğe aykırı davranışı gösterilmiş.Yaptığı davranış hakkında detaylı açıklama yok.

İnsan düşününce yaptığı bir hareketin sonucunun buraya gelmesini düşünüyor.Yapılan hareket neydi ?,ne kadar ileri gidildi,cezası bumu olmalıydı ? Herşeyden önce ben çok acele alınmış bir karar gibi geldi.Burada amacım yönetime laf atmak,onlara laf sokmak değil.Gördüğüm olayın bende yarattığı şokla bunları yazıyorum.

Yapılan açıklamayı gördüğümde ilk olarak aklıma Pascal'ı gönderişimiz geldi.Oda değerlerinden taviz vermeyen(!),Beşiktaş'lı duruşu kafaların kurbanı olmuştu.Herkesin hatırladığı gibi Nouma'yı göndermemiz adamlık yerine geçmemiş bazı spor klübü adı altında spora hizmet ettiğini sanan klüpler Nouma'nın yaptığından daha beterini yapan oyuncularını kadrolarında tutmaya devam etmişlerdi.(gerçi hala kadrolarında barınıyorlar)

Herşeye rağmen acele alınmış karar umarım bize uzun vadede geri dönüp burnumuzdan gelmez.11 yıl siyah-beyaza hizmet eden kaptan yolun açık olsun.

1 yorum:

  1. Haberi duydugumda şok oldum.Yazık oldu daha demın İ.üzülmez basın toplantısına tek çıkacakdı başkanda geldi.İbrahim baskı altında kaldı rahat konusmadı.Bu yönetim gittikce kötüye gidiyor bakalım sonumuz nasıl olacak!!

    YanıtlaSil